Potreban Vam je kvalitetan web sajt?

Zdravo, ja sam Nemanja. Dizajniram i kreiram, potpuno responzivne i unikatnog dizajna, CMS web sajtove.

O meni

Dobrodošli na www.nemanja.me!

Moje ime je Nemanja. Višegodišnje iskustvo, kao i rad na velikom broju projekata, preporučuje me, da posao izrade novog sajta ili izmjenu postojećeg, prepustite baš meni. Ukoliko Vam je potreban sajt od ideje do realizacije, na pravom ste mjestu! Svakom projektu pristupam veoma ozbiljno, uz profesionalan odnos i sa namjerom da, uvažavajući želje i potrebe klijenta dođemo do zajedničkog rezultata na najvišem nivou. U svom radu koristim se najnovijim alatima i tehnologijama koje mi omogućavaju da klijentima kreiram jedinstvena i moderna rešenja u oblasti web dizajna.

Šta radim

Saznajte više o tome čime se bavim.

Ideja - UX/UI

U saradnji sa klijentom, pokušam dobiti najbolje rješenje koje će korisnicima dati mogućnost da uz jednostavnu interakciju sa sajtom uvjek dobiju sve potrebne informacije.

Web dizajn - Izrada web sajta

Nudim Vam kompletna, profesionalna, inovativna i moderna CMS rješenja u oblasti web dizajna, bilo da imate potrebu za sajtom od par stranica ili kompleksnim web sajtom.

IT consalting

Želite da razvijete novi ili unaprijedite postojeći Internet projekat? Saznajte šta Vam je sve potrebno, koje tehnologije da koristite

SEO

Istraživanja pokazuju da 90% korisnika prilikom pretraživanja ne ide dalje od prve strane. Optimizacija za pretraživače Vam omogućava da se dobro pozicionirate u Google pretrazi.

Održavanje sajtova

Nakon izrade novog web sajta možete me  angažovati za redovno ili periodično administriranje Vašeg web sajta, bilo da se radi o tehničkom ili administriranju sadržaja.

Online marketing

Ukoliko želite da proširite svoje tržite ili da promovišete svoju djelatnost putem interneta, nudim Vam "PPC oglašavanje" kao i "Social media marketing" usluge.

Zatražite besplatnu procjenu cijene izrade web sajta.

Portfolio

Pogledajte neke od mojih prethodnih projekata.